Tulosta tämä sivu

Lukujärjestys

KAUSI 2018 – 2019
 Syyskausi 27.8.-11.12.2018 (joulunäytösviikolla ei enää tunteja)
Kevätlukukausi starttaa 7.1.2019 - hiihtolomaviikolla (vko 9) ei tunteja!
 

MAANANTAI  Mia Tiihonen

16.30 – 17.15   showjazz keskitaso 45 min

17.15 – 18.00   showjazz alkeet 45 min

18.00 – 19.15   showjazz jatko/edistyneet 75 min

19.15 – 20.00   aikuisten jazztanssi 60 min

 

TIISTAI        Alina Sirén

16.15 – 17.00   baletti 8-10v  45 min

17.00 – 17.45   satubaletti 4-5v uudet  45 min

17.45 – 18.30   alkeisbaletti yli 6v  45 min

18.30 – 19.30   baletti 10-12v  60 min

19.30 – 20:30   baletti jatko /edistyneet  60 min + ks. varvastossutuokio

20.30 – 20:45   jatkobaletin valinnainen varvastossutuokio 15 min (tällöin yht 75min)

 

KESKIVIIKKO / URJALA    Alina Sirén

15.00 – 15.45   alkeisbaletti  45 min

15.45 – 16.30   satubaletti 4-5v  45 min 

 

KESKIVIIKKO   Brie Rousku

17.00 – 17.45   street/hiphop jatko  45 min

17.45 – 18.30   street/hiphop alkeet  45 min

 

KESKIVIIKKO      Mia Tiihonen

18.30 – 19.15   nykytanssi alkeet / keskitaso  45 min

19.15 – 20.15   nykytanssi jatko / edistyneet  60 min

 

TORSTAI          Mirjam Airio-Murola

17.15 – 17.45   pallerobaletti 3v  30 min

17.45 – 18.30   satubaletti aiemmin käyneet  45 min

  

PERJANTAI       Alina Sirén

15.45 – 16.45   baletti jatko / edistyneet  60 min

  
 
KISARYHMÄT
 

KESKIVIIKKO   Nina Viiala

15.15 – 16.30   Sirut 75 min

 

PERJANTAI  Nina Viiala

19.00 – 20.00   Mintut  60 min

 

LAUANTAI        Nina Viiala

13.45 – 14.45   Sirut 60 min

14.45 – 16.15   Mintut  90 min

  
 

 ---

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella.

Toijalan tunnit pidetään Petiten studiolla K-marketin alakerrassa. Urjalan tunnit pidetään Urjalan aseman koulun (Ahventie 5) liikuntasalissa.

 ---

Muutokset mahdollisia.