Tulosta tämä sivu

Opettajat

 
Balettikoulu Petite Ballerina -- Mirjam Airio-Murola
Mirjam Airio-Murola
Tanssipedagogi
Mirjam opettaa pallero- ja satubalettilaisia sekä aikuisten baletti ja kehonhuolto-ryhmää.
Mirjam Airio-Murola on tanssipedagogi ja tanssitaiteen kriitikko. Mirjam toimii koulumme johtajana. Mirjam on suorittanut baletin jatko-opinnot vuonna 2005, tanssi- ja liiketerapian opinnot Teatterikorkeakoulussa vuonna 2009 sekä tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Tampereen kesäyliopistossa vuonna 2013.
 
Brie Rousku
Brie on parikymppinen nainen Tampereelta ja alunperin lähtöisin Lappeenrannasta. Brie on tanssinut omatoimisesti koko ikänsä aina 14-vuotiaaksi asti, jolloin vihdoin pääsi aloittamaan ihan oikeat tanssitunnit Lappeenrannan tanssiopistolla. Siellä hän opiskeli lähinnä streetdance-lajeja, kuten poppingia, lockingia, housea sekä ihan perinteistä hip hoppia. Näiden lisäksi hän kävi vuoden ajan myös breakdancen alkeistunneilla, joista joutui kuitenkin luopumaan rasitusvamman takia. Viime vuosien aikana Brie on opettanut kaikkia kyseisiä lajeja satunnaisilla lasten ja nuorten leireillä ja tapahtumissa. Opettajana Brie on rento ja kannustava ja pyrkii aina ottamaan oppilaat huomioon myös yksilöinä pelkän ryhmän sijasta. Brie haluaa välittää heille tanssin rentoutta ja kannustaa heitä luottamaan itseensä ja omaan kehoonsa sekä löytämään oman tyylinsä tanssia.
 
Alina Sirén
Tanssinopettaja
Alina opettaa baletin eri tasoja satubaletista jatkoryhmään.
Alina Sirén on aloittanut työuransa teatteritanssijana ja siitä jatkanut opettajana. Alinan sydäntä lähellä on lastentanssi ja kokemusta lapsista on muutenkin, sillä hän on kolmen pojan äiti. Pienten tyttöjen maailmaan Alina pääseekin tutustumaan balettikouluissa. Alinan harrastuksiin lukeutuu omasta kunnosta huolehtiminen ja kuten äideillä usein, lasten kuljettaminen kouluun ja harrastuksiin. Petitellä hän on opettanut vuodesta 2007.
 
Mia Tiihonen
Tanssinopettaja
Mia on valmistunut Kuopion konservatoriosta keväällä 2000 baletin opettajaksi. Mia on opettanut baletin lisäksi lastentanssia, nykytanssia, jazzia ja street/hiphopia. Mia korostaa tunneillaan tanssin ja liikkumisen iloa sekä tanssin kokonaisvaltaista kokemista. Hänellä on halu saada oppilaat kokemaan uusia elämyksiä ja onnistumisen hetkiä. Opetustyön ohella Mia on toiminut sekä tanssijana että koreografina. Mian harrastuksiin kuuluvat monipuolinen liikunta, jooga ja lukeminen. Petitellä Mia on alunperin opettanut jo vuodesta 2007 alkaen ja palaa nyt muutaman vuoden tauon jälkeen opettajakaartiimme kaudella 2018-2019. 
 
Nina Viiala
Tanssinopettaja
Nina on Petiten vanha opettaja, joka palasi syksyllä 2017 Petitelle vetämään kisaryhmiä. Poissaollessaan Nina kävi vuoden mittaisen tanssitaiteen linjan Keski-Pohjanmaan Kansanopistossa ja on valmistunut sen jälkeen tanssinopettajaksi (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulusta pääaineenaan jazztanssi.