Kevätnäytöksen 2024 info ja kenraaliharjoitusten aikataulu

Kenraaliharjoitusaikataulu ja näytösjärjestys
Tanssikoulu Petite Ballerinan kevätnäytös maanantaina 20.5.2024 klo 18:15. 

Kenraaliharjoitukset klo 15:30 alkaen.


Tervetuloa Petiten kevätnäytökseen. Tämä infokirje sisältää kenraaliharjoitusaikataulun sekä ryhmäkohtaiset ohjeet esiintymisasusta. Näytöspäivänä toivomme jokaisen esiintyjän saapuvan hyvissä ajoin paikalle ennen oman ryhmänsä kenraaliharjoitusta. Kenraaliharjoitusaikataulu on suuntaa antava ja siitä voidaan poiketa olemalla edellä aikataulusta. Saavuthan paikalle hiukset laitettuna ja muuten opettajan ohjeiden mukaisesti.

Näytöspäivänä toivomme esiintyjille kenraaliharjoituksen aikana rauhan harjoitteluun, jolloin katsomo on vielä suljettuna eikä sinne ole kulkua ennen näytöksen alkua. Saattajat voivat odottaa Monitoimihallin eteisaulassa, jossa on kisaryhmien vanhempien pitämä kahvio. Näytöksessä on väliaika ja sen aikana, kisaryhmien vanhempien järjestämästä kahviosta, voit ostaa kahvia ja herkullisia leivonnaisia ja tukea samalla kisaryhmien toimintaa. Tervetuloa kahvitauolle ennen ja jälkeen näytöksen sekä väliajalla.

Lapset ja nuoret viettävät aikaa harjoituksissa useita tunteja, joten heillä on hyvä olla mukana välipalaa ja juotavaa. Kenraaliharjoitusten jälkeen esiintyjillä on hetki aikaa ennen näytöksen alkua evästää ja valmistautua näytöksen alkuun.

Liput näytökseen maksavat 10 € aikuisilta. Alle 18 vuotiaat ilmaiseksi. Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua. Varaathan käteistä mukaan lippuihin ja kahvioon, meillä ei ole maksukorttilaitetta, mutta MobilePay on mahdollinen.

Lippuja voi ostaa kotisivujemme kautta ja lipunmyynti siellä sulkeutuu sunnuntaina 19.5.2024 klo 18:00. 

Kiitämme jo etukäteen kaikkia paikalle saapuvia. Lipun hinnalla saamme järjestettyä tämän näytöksen, joka tuo kaikille oppilaillemme esiintymisen iloa ja elämyksen. 

Valot ja musiikin meille tänäkin vuonna tuo Kalle Markoff ja matoista vastaa Tero Laine. 

Näytöksen aikana pyydämme kaikkia pysymään omilla paikoillaan ja pidetään huoli, ettei lapset eksy esiintymisalueelle. Yhteentörmäys tanssijan kanssa voi aiheuttaa sekä tanssijalle, että pienelle katsojalle ison tapaturman, sillä tanssija ei kovassa vauhdissa pysty välttämättä väistämään nopeasti tai jos yrittää väistää, niin voi sattua pahasti. Huolehditaan yhdessä kaikkien turvallisuudesta. 

Vanhemmat ja isovanhemmat, ystävät ja kaverit, Tervetuloa nauttimaan illan esityksistä! 

Terveisin Petiten väki, opettajat ja esiintyjätKevätnäytös 2024 ja Petiten tunnit Viialassa syksyllä!
Petite tarjoaa tunteja jatkossa myös Viialassa!