Supertanssiviikko!

Tiketit

Supertanssiviikko!

PETITEN SUPERTANSSIVIIKKO

maanantaista torstaihin 22.7.-25.7.2024!


Tanssi yhdellä lipulla koko viikko! 


Supertanssiviikolla pääset kokeilemaan tulevan syksyn lukujärjestyksen tunteja. Voit kokeilla sinulle sopivia ja sinua kiinnostavia tunteja vapaasti. Pääset tutustumaan mahdollisesti uusiin tunteihin ja tulla tutustumaan tanssiin, mikäli sinulla ei ole aiempaa tanssikokemusta. 

Viikon jälkeen sinulla on toivottavasti juuri sinulle sopiva tunti löydettynä, jotta voit helposti ilmoittautua alkavan kauden lukujärjestyksen mukaisille tunneille.

Supertanssiviikko on myös Petiten kisaryhmäläisille loistava treenimahdollisuus ennen varsinaista kisaryhmien seuraavan kauden hakutuntia.

Ilmoittaudu tapahtumaan, jonka jälkeen pääset osallistumaan haluamillesi tunneille. Saavu vain ajoissa paikalle ennen tuntisi alkua. 


SUPERTANSSIVIIKON LUKUJÄRJESTYS:


Maanantai 22.7.2024 (Opettajana Annamari Eerola):
 • ​16:00-16:30 Dancemix/Show I
 • 16:30-17:00 Street/HipHop/Commercial I
 • 17:15-17:45 Contemporary/lyrical
 • 17:45-18:15 Showjazz III
 • 18:15-19:15 Showjazz aikuiset
Tiistai 23.7.2024 (Opettajana Nina Lassinen):
 • 17:00-17:30 Pallerotanssi 2-4v
 • 17:30-18:00 Pallero ja aikuinen -tanssi 1-4v
 • 18:15-18:45 Alkeisbaletti 5v+
 • 18:45-19:45 Aikuisbaletti avoin taso (sopii myös 14v+ balettia harrastaneille)
Keskiviikko 24.7.2024 (Opettajana Annamari Eerola):
 • 16:00-16:30 Showjazz II
 • 16:30-17:00 Tanssitekniikka, avoin
 • 17:15-17:45 Baletti 10-14v
 • 17:45-18:15 Street/Hiphop/Commercial II (jatko)
 • 18:15-19:15 Street/Hiphop/Commercial aikuiset avoin taso (ikä 16v+)
Torstai 25.7.2024 (Opettajana Nina Lassinen):
 • 17:00-17:30 Pallerotanssi 2-4v
 • 17:30-18:00 Pallero ja aikuinen -tanssi 1-4v
 • 18:15-18:45 Alkeisbaletti 5v +
 • 18:45-19:45 Aikuisbaletti avoin taso (sopii myös 14v+ balettia harrastaneille)


Tuntikuvaukset
:

Dancemix/show I - Monipuolinen ja mukaansa tempaava tunti, joka sopii vasta-alkajille! Tunnilla sekoitellaan eri tanssilajeja, oppien tanssin yleisiä perustekniikoita ja askelluksia, ja käytetään vaihtelevasti eri musiikkityylejä. Jos et ole varma mikä laji sopisi juuri sinulle, tällä tunnilla voit kokea tanssin iloa ja samalla löytää oman juttusi! Tunti sopii 7-10 -vuotiaille. Tunnille paljaat jalat tai kevyet sisätossut sekä vesipullo.

Tanssitekniikka - Oheisharjoittelutunti, jossa keskitytään kehittämään tanssin eri teknisiä ominaisuuksia kuten pyörimis- ja hyppytekniikkaa, sekä vahvistamaan ja vetreyttämään tanssin vaatimia lihasryhmiä. Tuntiin sisältyy lämmittely, tekniikka-, voima- ja venyvyysharjoitteet, sekä tanssilliset yhdistelmät. Kehonmyötäiset treenivaatteet, sukat/jazztossut/paljaat varpaat sekä vesipullo. 

Contemporary/Lyrical - Tunnilla painotetaan tanssitaituruutta eri tasoissa ja tilallisesti kehoa haastaen. Pyritään laajojen liikeratojen monipuolisuuteen ja virtaavuuteen. Koreografioissa keskitytään musiikin inspiroimaan liikkeelliseen ilmaisuun ja tulkintaan. Opetellaan myös akrobaattisia sekä pariteknisiä elementtejä, kuten nostoja ja näyttäviä lattiatekniikkaliikkeitä! Tunti sopii edistyneemmille harrastajille ikäluokasta 12 v ylöspäin. Pitkähihainen paita ja pitkät housut, lämmin ja pehmeä verryttelypaita kuten huppari, varrelliset sukat & paljaat varpaat ja vesipullo. Tarvittaessa polvisuojat. 

Showjazz -tunnit - Showjazz yhdistelee showtanssin ja jazztanssin elementtejä. Jazzille ominaista on kokonaisvaltainen vartalon käyttö, suuntien ja tasojen vaihtelut sekä monipuolinen rytmiikka, ja showtanssille taas ilmaisuvoima, laajat ja isot liikeradat sekä näyttävyys. Luvassa on vauhtia, tunnetta ja tanssin hurmaa! Vartalonmyötäinen tanssiasu, esim. toppi ja legginsit/jazzhousut. Sukat tai jazztossut ja vesipullo. 

Showjazz II - Jatkotason tunti on tarkoitettu aiemmin jo hieman tanssineille, noin 9-13 vuotiaille harrastajille. Tunnille siirryttäessä olisi hyvä osata jo ainakin pas de bourree -askellus sekä erilaiset chassé -liikkeet sekä hahmottaa aukikierron ja parallelin käyttö.


Showjazz III - Edistyneen tason tunti, jossa tehdään jo haastavampaa koreografiaa sekä vaativia teknisiä liikkeitä. Showjazz III tunnilla on tärkeää, että perusteet ovat kunnossa, jolloin fyysisestikin haastavammalle tunnille osallistuminen on sekä turvallista että mielekästä.


Showjazz aikuiset AVOIN - Tunti on nimensä mukaisesti aikuisille suunnattu avoimen tason tunti, jossa tekniikka ja tunnin haastavuus muokataan ryhmän taitotason mukaan. Tunti sopii niin aloittelijoille, jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan jotakin uutta sekä edistyneemmille, jotka haluavat tutustua uuteen lajiin tai kerrata perustekniikkaa. Nautitaan hyvästä musiikista ja tanssin ilosta, ota mukaan avoin mieli ja heittäydy tanssiin!


Street/Hiphop/Commercial -tunnit - Reipas ja liikunnallinen tunti, jolla opetellaan eri katutanssilajien perusteita, ja tyylitellään katutanssin mukaisesti. Musiikkina tunnilla on ikätasolle sopiva, menevä ja rytmikäs hiphop/r’n’b/popmusiikki. Tutustutaan katutanssikulttuuriin, siihen linkittyvään tanssiakrobatiaan, huolletaan lihaskuntoa ja tietysti tanssitaan! Tunnit koostuvat pitkälti alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä loppukoreografioista. Näiltä tunneilta ei hyvää meninkiä puutu! Eri tasoilla tekninen haaste, nopeus ja akrobatiaosuudet lisääntyvät. Tunnille sisäkengät kuten tennarit, mukavat ja rennot vaatteet joissa voi liikkua vapaasti sekä vesipullo. 

Street/Hiphop/Commercial I -tunti sopii 8-13 -vuotiaille vasta-alkajille tai jotakin muuta lajia jo vähän harrastaneille. Tunnilla keskitytään hyvään meininkiin ja hauskanpitoon liikkuen, tanssien ja opetellen samalla katutanssin pohjatekniikkaa ja lajiominaista liikkumistapaa. 


Street/hiphop/commercial II - Rytmiikkaa ja rentoutta! Tutustutaan katutanssikulttuuriin, siihen linkittyvään tanssiakrobatiaan, huolletaan lihaskuntoa ja tanssitaan! Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä loppukoreografioista. Tunti sopii yli 13 -vuotiaille.


Street/hiphop/commercial aikuiset AVOIN -  Tunti on nimensä mukaisesti aikuisille suunnattu avoimen tason tunti, jossa tekniikka ja tunnin haastavuus sekä lajifokus muokataan ryhmän taitotason sekä toiveiden mukaan. Tällä tunnilla tulee hiki! Tunti sopii niin aloittelijoille, jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan jotakin uutta sekä edistyneemmille, jotka haluavat tutustua uuteen lajiin tai nauttia katutanssin hyvästä energiasta. Pidetään yhdessä hauskaa musiikin ja tanssin äärellä, ota siis mukaan avoin mieli ja heittäydy katutanssilajien pariin!


Baletti 10-14v. - Baletin kokeilutunti, jolla tehdään tankoharjoitteita, lattian poikki liikkuvia tanssillisempi osuus, sekä loppukoreografia keskilattialla. Tule kokeilemaan balettia tai treenaamaan kesätauon lomassa! Kehonmyötäiset treenivaatteet sekä balettitossut tai sukat, hiukset hyvin kiinni, sekä vesipullo. 

Muut Supertanssiviikon tanssituntien tuntikuvaukset ja ikätasot löydät tanssituntien -valikosta syksyn lukujärjestyksen tuntien kohdalta.

Huom! Supertanssiviikko toteutuu, mikäli saamme tarpeeksi osallistujia!


Ilmoittaudu maanantaihin 22.7.2024 klo 10:00 mennessä!

Tiketit

Päivämäärä ja aika
maanantai 22. heinäkuuta 2024
Alkaa - 0.00 (Europe/Helsinki)
torstai 25. heinäkuuta 2024
Päättyy - 23.59 (Europe/Helsinki)

Lisää kalenteriin

Sijainti

Tanssikoulu Petite Ballerina

Holkerintie 2, alaovi
Akaa 37800
+358 20 7699939
asiakastuki@murolagroup.fi

Hanki reittiohjeet

Järjestäjä

Murola Group Oy

+358 20 7699939
asiakastuki@murolagroup.fi
Jaa

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.