Yleiset ohjeet:

  • Tunneille ei saa tulla sairaana tai flunssaoireisena. Käytä erityistä harkintaa, mikäli perhe- tai lähipiirissä oleva on sairaana ja olet mahdollisesti altistunut. Tiedetysti altistunut henkilö on virallisten ohjeistusten mukaisessa karanteenissa eikä tietysti saa osallistua tunneille.
  • Halutessasi voit käyttää hengitysmaskia. Huom! Taysin ohjeistuksen mukaisesti 12-vuotiailla on maskisuositus sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.
  • Kiinnitä huomiota käsihygieniaan. Tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesipulloja.
  • Vältä turhaa oleilua tiloissa, esim. pukuhuoneessa hengailu on kielletty!
  • Tätä ohjetta päivitetään tarvittaessa tiedon kertyessä, joten muista tarkastaa ohjesivu ennen seuraavaa tuntia!

Tunnille saapuminen ja poistuminen:

Pue tanssivaatteet kotona valmiiksi ja tule tunnille vasta mahdollisimman lähellä oman tunnin alkua. Saliin siirtyminen tehdään opettajan opastamana.
Saattajan tulisi välttää sisälle tulemista, mutta pienimpien kanssa päällysvaatteet voi auttaa naulakkoon ja tossut jalkaan, mikäli tarvitsee. Saattajien on pidettävä huoli turvaetäisyyksistä ja että eteistilassa olisi maksimissaan neljä saattajaa yhtä aikaa.
Mikäli sää sallii, päällysvaatteet kannattaa riisua ja tossut pukea ulkona.

Ryhmien vaihto tapahtuu opettajan ohjeistamana siten että edellinen ryhmä odottaa salissa ja opettaja kutsuu uuden ryhmän saliin, minkä jälkeen edellinen ryhmä poistuu ja tarvittaessa tangot pyyhitään. Tällöin ryhmien välinen kontakti jää niin vähäiseksi kuin tilat huomioiden on mahdollista.

Siirtyminen tapahtuu siten, että edellinen ryhmä odottaa peili-/tankoseinällä ja uusi ryhmä siirtyy salin toiselle puolelle säilyttäen riittävän välin toiseen ryhmään. Liikkuminen tapahtuu ohjeistetusti ja opettajan antamia siirtymisohjeita tulee noudattaa.

On myös tärkeää, että vanhemmat käyvät nämä ohjeet läpi oppilaiden kanssa, jotta siirtymiset tapahtuisivat mahdollisimman sujuvasti ja ilman tarpeetonta hämmennystä.

Päivitä yhteystietosi tarvittaessa

Tiedotamme tarvittaessa tekstiviestein ja sähköpostilla. Mikäli näihin tietoihin on tullut muutoksia, voit ilmoittaa muuttuneet tiedot alla olevalla lomakkeella. Sisarusten osalta tarvitsee ilmoittaa muuttuneet tiedot vain toiselle. Lisää tällöin huoltajan nimi.

Mikäli muutoksia ei ole kevätkauden alkamisen jälkeen tapahtunut, tietoja ei ole tarvetta lähettää.