Koulun säännöt

1. Ilmoittautuminen

Oppilaat ilmoittautuvat petiteballerina.fi verkkosivuilla ilmoittautumislomakkeella. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumislomakkeen vahvistaa huoltaja. Oppilas voi osallistua tunneille, kun ilmoittautuminen on asianmukaisesti tehty. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden). Oppilaat voivat käydä yhden kerran tutustumassa tuntiin ilmaiseksi.

2. Ilmoittautumisen peruuttaminen

Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, asiasta tulee ilmoittaa toimistoon kirjallisesti tai sähköpostilla joulukuun puoliväliin mennessä, myös silloin kun oppilas peruuttaa vain osan tunneistaan. Samoin peruutus tulee tehdä sähköpostitse (laskutus@petiteballerina.fi), mikäli tutustumiskerran jälkeen päädytään, ettei oppilas jatka harrastusta.

3. Maksut

Opintomaksut suoritetaan laskulla viimeistään eräpäivänä. Perhealennus koskee samasta taloudesta osallistuvia oppilaita. Maksuhuomautuksista peritään 6 euroa / kpl. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoitoon oppilas / oppilaan huoltaja maksaa asianomaisen toimiston kulut sekä voimassa olevan viivästyskoron. Mahdollisten maksuvaikeuksien sattuessa, ota yhteys laskutukseen/Helka Murolaan. Maksuhäiriötapauksissa oppilas ei voi osallistua seuraavan lukukauden tunneille. Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta.

4. Poissaolot

Sairaudesta johtuvat poissaolot voi hyvittää saman lukukauden aikana korvaavilla tunneilla. Pitkäaikaisen sairauspoissaolon takia voidaan maksumuutoksista sopia, yhteydenotot Helka Murolaan. Poissaoloja ei hyvitetä rahassa.

5. Vastuu

Opettajien vastuu oppilaista rajoittuu tuntiaikaan. Pieniä lapsia ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa pukutiloihin. Tanssikoulu ei vastaa toimitiloihin unohtuneista tai sieltä kadonneista varusteista. Mahdolliset tuntiperuutukset ilmoitetaan pääasiassa koulun verkkosivulla sekä facebook-sivulla. Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Suosittelemme oppilaille vapaa-ajan vakuutusta.

6. Yleistä

Tanssikoululla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin.

Tuntiopetuksen lisäksi on runsaasti erilaisia esiintymisiä. Vaatimuksena on säännöllinen tunteihin ja harjoituksiin osallistuminen. Koulussa noudatetaan opetusministeriön työryhmien laatimia tanssin perusopetussuunnitelmia lapsen ikäkaudet huomioiden. Opetus on tavoitteellista ja vuosittain etenevää. Koulussa jokainen saa kokea näyttämön lumoa.

7. Pukeutuminen ja varusteet

Satubaletti 4-5 v. 
Balettipuku tai shortsit ja t-paita, nilkkasukat tai paljaat jalat.

Valmentavat luokat 6-8 v.
Luokkapuvut, tossut ja trikoot. Mallit ja värit opettajan ohjeiden mukaan.

Baletti alkaen 8 v.
Luokkapuvut, tossut ja trikoot. Mallit ja värit opettajan ohjeiden mukaan.

  • Hiukset napakasti kiinni, haituvat kuriin soljilla, pinneillä ja pannoilla erityisesti balettiryhmissä.
  • Kellot, korut ja purukumit pois tunnille tultaessa.

Street Dance / Hip Hop
Rennot, joustavat vaatteet sekä kengät (esim. tanssilenkkarit tai muut vain sisäliikuntakäytössä olevat tossut)

Showjazz
Nilkkapituiset, joustavat housut tai trikoot, ihonmyötäinen t-paita tai toppi. Paljaat jalat, sukat tai sisäliikuntatossut opettajan ohjeiden mukaan.

Tekeekö mielesi tanssimaan?

Syksyn 2022 lukujärjestys julkaistaan pian!

Seuraathan sivujamme!

LUKUJÄRJESTYKSEEN