Kevätnäytös 2024 ja Petiten tunnit Viialassa syksyllä!

Petite tarjoaa tunteja jatkossa myös Viialassa!

Hei petiteläiset!

Aurinko on vihdoin alkanut paistamaan ja kevät vaikuttaa saapuneen ja sen myötä myös meidän kevätnäytös. Kevätnäytös pidetään tänäkin keväänä Toijalan Monitoimihallissa maanantaina 20.5.2024 klo 18:15 alkaen.

Kevätnäytöksessä näemme jälleen toinen toistaan ihanimpia esityksiä tehtynä Punahilkka -sadun ympärille. Kevätnäytöksessä on myös kahvila, joka on sekin tuttuun tapaan kisaryhmien vanhempien järjestämä ja tuotot menevät kisaryhmien toimintaan. Näillä tuotoilla rahoitetaan mm. kisa-asuja ja kisamatkojen kustannuksia. Väliajalla voitte siis nauttia kahvilan tuotteista samalla, kun lapset ja nuoret viettävät väliaikaa discossa. 

Liput näytökseen maksavat 10 € aikuisilta, lapset ja nuoret alle 18 vuotiaat (sekä tietysti esiintyjät) pääsevät näytökseen ilmaiseksi. Liput voi ostaa ennakkoon kotisivuiltamme. Huomaa, että samalla kertaa saat ostettua useamman lipun, muuttamalla määrää. Mikäli et osta lippua ennakkoon, niin lipun saa ostettua ovelta ennen näytöstä. Käytössämme on käteinen ja MobilePay. 

Kannattaa lähteä koko perheen kanssa sekä ystävien ja sukulaisten seurassa nauttimaan kevään juhlaa kanssamme! Mitä enemmän meillä on katsojia, sitä ihanampaa esiintyminenkin on sillä täydelle salille esiintyminen luo tunnelmaa. Lämpimästi tervetuloa!


PETITEN TUNTEJA JATKOSSA MYÖS VIIALASSA!


Meillä on isoja uutisia Viialalaisille tanssin harrastajille, sillä tanssikoulumme aloittaa toiminnan Viialassa. Akaan kaupungin tanssikoulun toiminta lopettaa ja olemme saaneet sovittua toiminnan jatkosta ja tarjoamme tanssitunteja jatkossa myös Viialassa. 

Opettajamme Alina Sirén jatkaa tunteja Viialassa ja tunnit pidetään näillä näkymin samassa paikassa ja samaan aikaan, tiedotamme tästä vielä lähempänä syyskauden aloitusta. Lukukausi muodostuu samaksi, kuin Toijalan keskustassa toimivassa tanssikoulussamme ja se kattaa syys- ja kevätlukukauden. Ilmoittautumiset tehdään Viialan tunneille, kuten muillekin tanssitunneillemme kotisivuillamme ja ilmoittautuminen koskee syksy- ja kevätkautta, ellet sitten aloita harrastamista vasta kevätkaudella. 

Jatkossa on tarkoitus, että myös Viialassa tanssia harrastavat oppilaamme saavat osallistua kevätnäytöksiimme, sillä olemmehan yhtä jatkossa! 

Lämpimästi tervetuloa syksyllä jatkamaan samaa harrastusta Alinan kanssa tai aloittamaan uuden harrastuksen tanssikouluumme!

Petiten kevät 2024