Alina Sirén

Alina on aloittanut työuransa teatteritanssijana ja jatkanut opettajaksi. 

Opettajana Alinan tavoite on kannustaa ja motivoida oppilaita sekä auttaa heitä kehittymään ja löytämään omat vahvuutensa. Iloa unohtamatta!

Balettitunneilla keskeistä on  musiikin kuuntelun oppiminen, kyky ilmentää ja elää musiikkia. Oppiminen onkin Alinan mielestä elinikäistä eli aina voi oppia uutta. 

Petitellä Alina on opettanut vuodesta 2007 ja hän opettaa baletin eri tasoja satubaletista jatkoryhmiin. 

Nina Lassinen

Nina on usean vuoden ollut Petiten opettajana ja muutaman vuoden tauon jälkeen hän palasi syksyllä 2017 Petitelle opettamaan kisaryhmiä ja keväällä 2023 hän ottaa myös vastuun pallerotanssijoista. 

Nina on aloittanut oman tanssitaipaleensa jo 3 -vuotaana, hurahti balettiin 6 -vuotiaana ja löysi teini-iässä omiksi lajeikseen jazztanssin ja nykytanssin. 

Vuosien varrella hän on harrastanut monia eri lajeja aina katutansseista afroon ja irlantilaisesta tanssista dance halliin saadakseen monipuolisen ymmärryksen tanssin kentästä. 

Nina oma päälaji on jazztanssi ja musikaalit ovat hänen suuri intohimonsa kohde. Kumpikin näistä näkyy vahvasti Ninan tunneilla. 

Ninan tunneilla tanssitaan tosissaan, mutta ei koskaan totisena, paitsi jos se on annettu tunnilla tehtäväksi koreografian ilmentämiseksi. 

Ninalle tanssitunneilla on tärkeää tanssin riemu, onnistumisen kokemukset ja hän haluaakin rohkaista jokaista tanssijaa löytämään oma tapansa tanssia, olla ja ilmaista - koska tanssi kuuluu kaikille!

Annamari Eerola

Annamari valmistui Savonia-ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi vuonna 2020 pääaineenaan nykytanssi. 

Opintojensa aikana Annamari oli vaihdossa Lissabonissa tanssijan koulutuksessa v. 2017, sekä toimi aktiivisesti koulun ohella tanssijana eri musikaaleissa ja tanssiteoksissa. 

Opettajana Annamarille tärkeää on taata avoin ja turvallinen ilmapiiri, jossa oppilaan tanssitaitojen kehittäminen on mahdollisimman hedelmällistä. 

Tanssinopetuksen ohella Annamari opiskelee musiikkitiedettä Turun Yliopistossa, ja oppilaan musikaalisuuden kehittäminen onkin tärkeä elementti myös hänen tanssitunneillaan. 

Annamari viettää keväällä 2023 opintovapaata tanssinopettajan töistä. 

Essi Koivula

Essi on tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Hän on valmistunut tanssitaiteen kandidaatiksi Teatterikorkeakoulusta keväällä 2022 pääaineenaan nykytanssi. Essi on työskennellyt sekä tanssijana että tanssinopettajana jo opintojensa aikana ja niitä ennen. 

Essi on kilpaillut showtanssissa ja street -lajeissa sm-tasolla asti, parhaimpana saavutuksenaan semifinaalihopeaa naisten soolo -kategoriassa. 

Opettajana Essi on kannustava, lempeä ja innostuva. Tärkeintä hänelle opetuksessa on turvallisuus, oppilaiden yksilöllinen huomioiminen ja se, että kaikki saavat olla tunnilla omia itsejään. 

Jemina Pekkonen

Jemina on tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja hän on valmistunut tanssijaksi vuonna 2015. 

Jemina on tuon jälkeen täydentänyt opintojaan tanssipedagogiikan opinnoilla Teatterikorkeakoulun avoimessa yliopistossa. 

Tanssinopettajan töiden lisäksi Jemina on työskennellyt tanssijana ja koreografina teatteriproduktioissa. 

Opettajana Jemina on innostava ja rohkaisee oppilaitaan etsimään omaa ainutlaatuista liikekieltään. 

Jemina on tällä hetkellä vanhempainvapaalla tanssinopettajan työstään.

Olga Lepistö

Olga on tanssija ja musikaaliartisti. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriolta vuonna 2017 ja musiikkiteatterin ammattilaiseksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2021. 

Olga on työskennellyt monipuolisesti esiintyjänä, niin tanssijana, näyttelijänä kuin laulajanakin ja toiminut erilaisissa opettajan tehtävissä tanssin ja musiikin parissa. 

Opettajana Olgalle on tärkeintä, että tanssitunneille olisi jokaisen kivaa tulla treenaamaan omista lähtökohdistaan käsin ja että tunneilla olisi hyvä ilmapiiri sekä reipas tekemisen ja uuden oppimisen meininki. 

Olga ammentaa monipuolisesta lajitaustastaan ja musiikillisesta osaamisestaan. Tunneilla tanssittavissa koreografioissa painotetaan musikaalisuutta ja liikeilmaisua. 

Jenni Aimolahti

Jenni on Petiten uusi ohjaaja ja hän aloittaa ohjaukset syksyllä 2023.

Jenni on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja liikuntaneuvoja. Hänen harrastuksiin ja mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat muun muassa reggaeton ja Zumba, akrojooga sekä muskari ja uinti lapsen kanssa.

Jenni on tuttu myös Huvipupu -toiminimensä kautta ja hän vetää suosittuja lasten synttärijuhlia nyt myös Petiten tiloissa. Huvipupua voit seurata hänen IG -tilillään @huvipupu .

Jenni ohjaa syyskaudella Senioreiden Kuntotanssia sekä Taapero-Aikuinen -tanssiryhmiä.