Kisaryhmien kausi 2022-2023!

Täydennyshaku ja kisaryhmien kauden aloitus yhteisellä tapaamisella torstaina 10.8.2023 klo 18-19!Tule mukaan tutustumaan, mikäli haluaisit olla mukana meidän mahtavassa kisaporukassa.

Menneellä kaudella 2022-2023 Petitellä oli kolme aktiivista kisaryhmää Mintut, Hiput ja Sirut. Heidän lisäksi kisaryhmäläisistä muodostui duoja ja sooloja. 

Kisaryhmien opettaja Nina Lassinen johti kisaryhmätoimintaa ja vei ryhmäläisensä useisiin kilpailuihin kauden aikana. Kausi alkoi marraskuussa It's all in Jazz -kilpailussa Tampereella, josta kisaryhmäläiset toivat Akaaseen 1. sijan ja 2. sijan. Marraskuussa he osallistuivat myös Estradi tanssikilpailuun tuoden kunniakirjan sekä pronssin. 

Vuosi 2023 aloitettiin TUL kisoista Tampereelta, kun siellä järjestettiin TUL:n ryhmätanssin avoimet mestaruuskilpailut ja discoo- ja showtanssin avoimet kilpailut sooloille, duoille ja trioille. Näistä kilpailuista kisaryhmäläiset toivat pronssia, kunniamainintoja, hopeaa, kultaa! Ihan mieletön kisakauden aloitus. Maaliskuussa Sirut ja Hiput suuntasivat Pink Dance Stars -kilpailuihin ja Sirut saivat tuolloin kauden toiseksi parhaan sijoituksensa ollen neljänsiä. Liinun ja Sandran duo sai hienot palautteet ja sijoittuivat seitsemänsiksi. Maaliskuun lopussa kisaryhmät lähtivät Iittalaan HML Dance kilpailuun kisaamaan erittäin kovatasoisessa seurassa SM ja MM -tason tanssijoiden kanssa. Huhtikuussa mentiinkin Sirujen ja Minttujen uusilla koreografioilla Show your Dance by Cailap -kilpailuihin. Kilpailuihin lähtivät myös Hiput, sekä Sara soolollaan ja duoista Siiri ja Ruth sekä Ella Vesterinen ja Laura Kilpinen. Toukokuu toi mukanaan Magic Moven, johon Nina suuntasi Minttujen ja Sirujen kanssa. Kevään viimeisenä oli Vision tanssikilpailu, johon lähtivät Liinu ja Sandra duo esityksensä kanssa saaden kunniakirjan.

Kisaryhmä Mintut saavuttivat tällä kaudella kunniakirjan, pronssia, kultaa ja olivat top 10:ssä. Mintuista Jasmin Ståhlberg ja Sara Paavola kilpailivat soolona Jasminin saadessa hopeaa ja kultaa ja Sara hopeaa. Siiri Rautiaisen ja Ruth Bandaran duo sijoittui 12/19 omalla koreografiallaan.

Kisaryhmä Hiput saavuttivat kahdesti top 10 sijoituksen.

Kisaryhmä Sirut saivat neljännen sijan, kahdet kunniakirjat ja hopeaa. Sirujen duo eli Liinu Kommio ja Sandra Mäntynen saivat myös kahdesti kunniakirjan, olivat kahdesti top 10:ssä, saavuttivat kultaa, hopeaa ja pronssia.

Mahtava kisakausi siis takana vanhoilla ja uusilla koreografioilla. Lisäksi tanssijat olivat tehneet omia koreografioitaan Ninan tekemien koreografioiden lisäksi. Oman itsensä löytäminen tanssin kautta vahvistaa itsetuntoa tanssijana sekä pedagogista kehitystä liikkujana. Olemme onnellisia, että tanssijamme haluavat kehittyä ja toteuttaa itseään oman koreografian tuottamisessa. 

Kauden 2023-2024 kisaryhmät aloittavat toimintansa 7.8.2023 ja teemme vielä täydennyshakua erityisesti Hippuihin. Hiput ovat noin 12-14 vuotiaiden ryhmä. 

Toivoisimme saavamme kasaan myös Nuput, jotka koostuu ikäluokasta 10v ja alle. Nuput ovat aiempina vuosina päässeet mukaan mm. Arktisten askelten katselmukseen ja ovat saaneet kunniakirjoja useista kilpailuista ja katselmuksista. 

Mikäli kisaryhmätoiminta kiinnostaa ja haluaisit olla mukana, niin käy ilmoittautumassa kotisivujemme Tanssitunnit -kautta. Mikäli pohdit sopivaa ikäryhmää, niin ole rohkeasti meihin yhteydessä. 

Kisaryhmien kausi alkaa jo maanantaina 7.8.2023 Akaan Marianne -päivään valmistautumisella.

Torstaina 10.8.2023 tapaamme kaikki edellisen kauden kisaryhmäläiset sekä uudet ilmoittautuneet yhteisten treenien merkeissä tanssisalillamme klo 18:00-19:00. Tutustumme toisiimme ja tanssimme yhdessä noin 30 minuuttia ja lopuksi on aikaa keskustelulle. Toivotamme myös vanhemmat tänne tervetulleiksi mukaan tutustumaan ja keskustelemaan.

Kannattaa tulla siis ehdottomasti tutustumaan, mikäli ette ole vielä täysin varmoja kisaryhmään liittymisestä tai ette ole ilmoittautuneet ryhmiin.

Ihanaa elokuuta ja uuden kauden aloitusta!

Ps. Lukujärjestyksemme on julkaistu ja ilmoittautuminen kauden muille tunneille on myös auki!

Tunnelmia kaudelta 2022-2023. 

Kuvat Nina Lassinen.


Petite 30v juhlanäytöksen tunnelmissa