Petite 30v juhlanäytöksen tunnelmissa

Tanssikoulumme täytti vuosia ja juhlimme 30 -vuotista matkaamme tiistaina 16.5.2023 Toijalan Monitoimihallilla.

Näytöksessämme oli 21 tanssiesitystä pallerotanssijoista aikuisten showjazzilaisiin. Kaikki olivat harjoitelleet kevään aikana opettajiemme Alinan, Ninan, Essin ja Olgan tekemiä koreografioita ja esitykset olivat mielettömän hienoja, tunnelmallisia, innostavia ja mahtavia! Kaikki oppilaat olivat kehittyneet valtavasti ja harjoitteleminen näkyi esityksien aikana. Menevimpiin esityksiin yleisö lähti mukaan taputtaen ja hurraten ja tunnelmallisten esitysten aikana nähtiin liikutuksen kyyneleitä. Monien tunteiden ilta ja tanssijoista näkyi esiintymisen riemu. He oikein lähtivät lentoon, kun yleisö lähti mukaan tunnelmoimaan!

Tunnelma Monitoimihallilla oli siis tunteikas sillä saimme tutustua 30-vuotiseen matkaan lehtileikkeiden kautta, joita tanssikoulun perustaja Mirjam Airio-Murola on vuosien aikana kerännyt. Lisäksi juhlassa saimme kuulla Seppo Miilunpalon sekä Touko Sirkesalon puheet ja kukitukset Mirjamille. Mirjamin poika Anton Murola oli oman aikuisten showjazz -ryhmän kanssa harjoitellut esityksen "Elämälle kiitos", jonka Anton esitti äidilleen. Tarina tämän takana menee 70 -luvulle, jolloin Anton alle kouluikäisenä juoksi lavalle äitinsä luo - katsojien luullessa sen kuuluneen esitykseen. Silloin ei kuulunut - nyt kuului. 

Juhlanäytökseen olimme kutsuneet vuosien aikana tanssikoulun matkassa mukana olleita opettajia ja muita toimihenkilöitä. Kutsuvieraisiin kuuluivat myös tanssisalin remontissa tukeneet yritykset:

Vaneriliike Lahdenmäki Oy, HTL-Works Oy, Kylmäkosken Jauhemaalaus Oy sekä NMC Cellfoam Oy. Kiitos teille!

Juhlanäytöksemme rakentui isommasta lavashowsta valon ja äänen ollessa isompaa sekä lavan taustalle rakennetusta mustasta seinästä. Lisäksi juhlassamme oli kuvausseinä, jossa katsojat ja tanssijat saivat käydä ottamassa kuvia valokuvaajamme Seela Korpilähde kanssa. Juhlajärjestelyt olivat meille iso taloudellinen ponnistus ja onneksi saimme mukaan tukemaan näytöstä markkinointiyhteistyöhön lähteneet yritykset: 

Taksiliikenne Mikkola, Sinituote Oy, Ortopet Oy, Akaa-Volley sekä Turbotohtori. Kiitos teille!

Lavatekniikan meille rakensi Kalle Markoff / Secal Group Oy ja matot asensi Tero Laine. Kiitos myös Toijalan Monitoimihallille jälleen kerran, että saimme rakentaa näytöksemme tiloissanne. 

Kisaryhmäläisten vanhemmat järjestivät jälleen mahtavan kahvion herkkuineen meille sekä arpajaiset, joissa oli mielettömiä palkintoja. Lisäksi saimme yhteistyökumppaneiltamme Sinituotteelta palkintoja arpajaisiin ja pääpalkintona oli Akaa-Volleyn kausikortti (arvo 200€). Kahvion ja arpajaisten tuotto käytetään kisaryhmien toimintaan. Seuraavalla kaudella he toivovat esimerkiksi tekniikkatunteja tekniikan hiomiseen sekä osallistuvansa mahdollisesti muille erikoistunneille. Kiitos kaikille arvan ostaneille sekä kahviossa asioineille ja erityisesti kisaryhmien vanhemmille, jotka ovat toiminnan tukena ja aina valmiina talkoilemaan näytöksissä! 

On ilo ja onni, että meillä on matkassamme ihmisiä ja yrityksiä, joiden avulla saamme tuottaa pienelle paikkakunnalle harrastusmahdollisuuden tanssin parissa. Kiitos, että tulitte paikalle katsomaan näytöstä ja elämään kanssamme 30-vuotisjuhlaa!

Tästä lähdemme kokoamaan syyskauden lukujärjestystä, jonka saamme teille kesäkuun aikana julkaistua.


Tanssikoulu Petite Ballerina 30v juhlanäytöksen käsiohjelma.
Aikuisbaletti, Jooga ja Ella Hautajärvi!