Petiten kevät 2024

Hei petiteläiset ja oikein ihanaa alkanutta vuotta 2024!

Petiten syyskausi päättyi joulunäytökseen tiistaina 12.12.2023. Saimme nauttia illan mittaan jälleen toinen toistaan ihanimpia ja hienoimpia esityksiä. On ilo huomata kuinka oppilaamme ovat kehittyneet opettajiemme opissa. Joulunäytöksessä oli yhteensä 24 tanssia ja lopuksi kaikki paikalla olevat tanssivat vielä lopputanssin, joka siivitti meidät joulunviettoon. Väliajalla vietimme tonttudiscoa, joka tuntui olevan ihan hitti.

Joulunäytöksestä voit lukea lisää Akaan Seudusta, jossa on kuvamateriaalia ja juttu näytöksestä.

Kevätkautta pääsemme aloittamaan maanantaina 8.1.2024. Tanssisalillamme on tehty pieniä muutoksia joulutauon aikana ja sinne on asennettu lisää peilejä ja nyt peilit ovat myös korkeampia. Toivomme tämän lisäävän jälleen enemmän tanssisalin mahdollisuuksia ja viihtyvyyttä.

Kauden alkaessa vietämme avointen ovien viikkoa kahtena ensimmäisenä viikkona 8.-18.1.2024. Näiden viikkojen aikana voit tulla kokeilemaan matalalla kynnyksellä sinulle sopivia tunteja, joilla on lukujärjestyksen mukaan vapaata. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen eikä avointen ovien aikana käydyt tunnit maksa sinulle mitään. Mikäli päätät jatkaa, niin teethän ilmoittautumisen kotisivujemme kautta.

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan kanssamme! Toivomme sinun viihtyvän meillä. 

Ps. muistathan mahtavat alekoodimme, joilla Perhe sekä Aktiivitanssija tanssii edullisemmin. 

Tanssillisin terveisin

Petiten väki Anton, Helka ja Natasha sekä ihanat opettajamme Nina, Annamari, Olga ja Alina


Petiten opettajat keväällä 2024

Nina Lassinen, Annamari Eerola
Olga Lepistö, Alina Sirén
Joulunäytös 2023 info ja kenraaliharjoitusaikataulu