Tervetuloa syyslukukaudelle!

Syksy on alkanut lämpöisenä ja aurinkoisena ja meillä Petitellä syyskausi pyörähti käyntiin maanantaina 21.8.2023!


Syksyn lukujärjestys toi mukanaan muutaman uuden tunnin ja yhden uuden opettajan. 

Keskiviikkoilloissa opettajana jatkaa Olga Lepistö. Olgan tunneilla tanssitaan street/hiphoppia, nykytanssia sekä illan viimeisenä tuntina on aikuisten showjazz. 

Nykytanssi I tunti korvattiin uudella tunnilla ja jatkossa sen tilalla klo 18:15-19:00 on tunti 6-10 vuotiaille. Tunnilla sukelletaan showjazzin ja nykytanssin kiehtovaan maailmaan tutustuen molempien tyylien perusteisiin. Tunti on täydellinen aloittelijoille ja se antaa valmiudet tulevaisuuden tanssilajin valintaan. Löydä tunnilla liikkeen ilo helppojen tekniikkasarjojen kautta. Improvisaatioharjoitusten avulla löydetään oma tapa liikkua ja kehitetään omaa tanssityyliä. 

Ilmoita 6-10 vuotias lapsesi mukaan tanssin seikkailuun, joka on täynnä iloa ja hyvää mieltä, liikettä ja tanssin taikaa! 

Perjantaissa aloittaa uusi opettajavahvistuksemme Jenni Aimolahti. Jenni aloittaa tanssitunnit perjantaiaamuissa, kun klo 10 aloittaa Taapero-Aikuinen -tanssi ja klo 11:00 Senioreiden kuntotanssi lattareiden tahtiin. 

Taaperoiden omalla tunnilla tutustumme ryhmän ikätasoon sopivalla tavalla tanssin maailmaan, rytmiikkaan ja musiikkiin, leikin kautta. Rento ryhmä, jossa on mahdollisuus pitää omia taukoja ja toimia lapsen tarpeiden mukaan. Tanssitaustaa ei tarvita. Taaperon kanssa voi tulla tunnille muunkin kuin oman vanhemman kanssa, esimerkiksi isovanhemman/kummin kanssa. 

Taaperon ja aikuisen yhteinen tuokio täynnä liikkumisen ja leikin riemua!

Senioreiden kuntotanssi taas on tarkoitettu hyväkuntoisille senioreille ja tunnilla tanssitaan ja jumpataan rennosti mm. salsan, merenguen, reggaetonin ja cumbian tahtiin. Helpot koreografiat tuovat hien pintaan ja hymyn huulille. Jenni antaa vaihtoehtoja, joiden mukaan voi valita liikkua helpommin tai haastavammin. 

Letkeää liikkumista latinomusiikin tahtiin ja mukavia kohtaamisia!

Jenni on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja liikuntaneuvoja. Hänen harrastuksiin ja mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat muun muassa reggaeton ja Zumba, akrojooga sekä muskari ja uinti lapsen kanssa.

Jenni on tuttu myös Huvipupu -toiminimensä kautta ja hän vetää suosittuja lasten synttärijuhlia nyt myös Petiten tiloissa. Huvipupua voit seurata hänen IG -tilillään @huvipupu .

Tervetuloa Jennin ja Olgan uusille tunneille!Kisaryhmien kausi 2022-2023!
Täydennyshaku ja kisaryhmien kauden aloitus yhteisellä tapaamisella torstaina 10.8.2023 klo 18-19!Tule mukaan tutustumaan, mikäli haluaisit olla mukana meidän mahtavassa kisaporukassa.