Tervetuloa!

Tämä tarvikekirppis on tarkoitettu petiteläisten käytettyjen tanssivaatteiden ja -tarvikkeiden myymiseen ja ostamiseen. Kyse ei ole tanssikoulun omasta toiminnasta, vaan alustasta, jolla yksityishenkilöt saavat käydä kauppaa keskenään. Akaan tanssikoulu Petite Ballerina ei ole vastuussa myytävistä tuotteista tai muista kaupankäyntiin liittyvistä asioista.

Kerro ilmoituksessasi selkeästi koko ja hinta. Jos myyt ryhmäpukua, mainitse mielellään myös ryhmä, jolla se on tai on ollut käytössä, niin ostajan on helpompi löytää itselle tai omalle lapselle tarvittava asu. Myös ostoilmoitukset on sallittuja!

Sinun on rekisteröidyttävä, jotta voit olla vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa.
Tämä kysymys on merkitty
1 Vastaa
313 Näkymät

Testailen tässä ilmoituksen jättämistä ja tunnisteiden käyttämistä, mutta valitsin ilmoitukseen puvun, jollaisen tiedän olevan myynnissä yhdellä tanssikoulun oppilaan vanhemmista. Kyseessä on valkoinen hihallinen ja sifonkihelmainen ryhmäpuku koossa 140. Taitaa olla alkeisbalsaryhmällä käytössä kyseinen ryhmäpuku.

-Helka

PS. Jos kiinnostuit puvusta, voit laittaa kyselyn minulle ja ohjaan kyselyn eteenpäin.

Avatar
Hylkää
Tekijä

Sehän toimii! Tuosta tarvikekirppiksen palkista löytyy kohta "Tunnisteet" ja sieltä pääset klikkaamaan ilmoituksissa käytettyjä tunnisteita ja katsomaan niitä vastaavat ilmoitukset. Tällä hetkellä tunnisteita on vain muutamia, mutta lisäillään...

Avatar
Hylkää